WX Compatible

WX 1011 Lödstation 200W, 1 utgång, komplett med WXMP-Set

Wellers nya digitala lödstation med touchscreen. WX 1011 tillåter dig att arbeta på kort och komponenter med stor termisk massa, med bibehållen noggrann temperaturkontroll. Följande lödverktyg med tillhörande lödkolvsställ levereras med WX 1011: Microlödpennan WXMP med spetsen RT 3. Lödpennan är försedd med rörelsesensor för aktivering efter energisparläge. Således behövs inga speciella brytarställ för att spara lödspetsar.

Den elektroniska kontrollenheten i stationen identifierar vilka verktyg som är anslutna och reglerar automatiskt till rätt parametrar. Vidare är grundenheten WX 1 försedd med en stor digital display för aktuell och inställd temperatur samt USB för temperatur- övervakning, processkontroll och extern programmering. Temperaturjustering sker bekvämt via en robust touchscreen och ett vrid-och-klicka hjul. WX 1 är i skyddsklass 1 samt ESD-Säker.


Fakta
Artikelnummer 5 34 196 99
Dimensioner (LxBxH) 170 x 151 x 130 mm
Nätspänning 230 V / 50 Hz
Effekt 200 W (240 W)
Skyddsklass 1, Antistatiskt hölje
Temperaturområde 50°C - 550°C Justerbart temperaturområde beror på anslutet verktyg
Temperaturnoggranhet ± 9° C
Temperaturstabilitet ± 2° C
Potentialutjämning 3,5 mm jack på enhetens baksida
Material Bottenplatta i aluminium med antistatisk, svart beläggning, antistatiskt hölje i plast
Kapacitiv touch-screen 6 snabbknappar, rotera-och-klicka hjul med Enter knapp och finger guide, patenterad kapacitiv pekskärm i glas med antistatisk, kemisk och temperaturbeständig beläggning.
Display Bakgrundsbelyst LCD-display
Anslutningsbara verktyg Alla verktyg ur WX-Serien
   
Pris 5 420:-