WX Compatible

WX 2021 Lödstation 240W, 2 utgångar, komplett med WXMP&WXMT

Wellers nya digitala dubbelstation på 240W. WX 2 grundenhet har två utgångar och den tillåter dig att arbeta på kort och komponenter med stor termisk massa, men med bibehållen noggrann temperaturkontroll. Följande två lödverktyg i set med tillhörande lödkolvsställ levereras med WX 2021: Microlödpennan WXMP och WXMT pincettlödpenna. Båda dessa lödverktyg är försedda med rörelsesensor för aktivering efter energi- sparläge. Således behövs inga speciella brytarställ för att spara lödspetsar.

Den elektroniska kontrollenheten i stationen identifierar vilka verktyg som är anslutna och reglerar automatiskt till rätt parametrar. Vidare är WX 2 försedd med en stor digital display för aktuell och inställd temperatur samt USB för temperaturövervakning, processkontroll och extern programmering. Temperatur- justering sker bekvämt via en robust touchscreen och ett vrid-och-klicka hjul. WX 2 är i skyddsklass 1 samt ESD-Säker.


Fakta
Artikelnummer 5 34 226 99
Dimensioner (LxBxH) 170 x 151 x 130 mm
Nätspänning 230 V / 50 Hz
Effekt 200 W (240 W)
Skyddsklass 1, Antistatiskt hölje
Temperaturområde 50°C - 550°C Justerbart temperaturområde beror på anslutet verktyg
Temperaturnoggranhet ± 9° C
Temperaturstabilitet ± 2° C
Potentialutjämning 3,5 mm jack på enhetens baksida
Material Bottenplatta i aluminium med antistatisk, svart beläggning, antistatiskt hölje i plast
Kapacitiv touch-screen 6 snabbknappar, rotera-och-klicka hjul med Enter knapp och finger guide, patenterad kapacitiv pekskärm i glas med antistatisk, kemisk och temperaturbeständig beläggning.
Display Bakgrundsbelyst LCD-display
Anslutningsbara verktyg WXMP. WXMT, WXP 120, WXP 200
   
Pris 8 430:-